Jaguar F-Type & Lana del Ray: Desire και Burning Desire - iefimerida.gr

Jaguar F-Type & Lana del Ray: Desire και Burning Desire

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές οι αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν ένα πρόσωπο, κατά κανόνα γυναικείο, για να συνδέσουν μαζί του ένα μοντέλο τους που θεωρούν σημαντικό. Στην περίπτωση της Jaguar το μοντέλο αυτό είναι η ολοκαίνουργια F-Type και η περσόνα η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης Lana Del Rey.

Η πρώτη τους συνεργασία ήταν η εμφάνιση της Lana Del Rey μπροστά σε ένα αυστηρά επιλεγμένο κοινό στο μουσείο Rodin στο Παρίσι το Σεπτέμβριο, με την ευκαιρία της επίσημης πρεμιέρας της F-Type, ενώ τώρα οι δύο πλευρές προχώρησαν στο επόμενο βήμα.

Έτσι η τραγουδίστρια και συνθέτης συνδέει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Burning Desire με το νέο ρόουντστερ της Jaguar, ενώ το ίδιο τραγούδι θα είναι αυτό των τίτλων της ταινίας Desire, που γυρίζεται από την αγγλική εταιρεία και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Damian Lewis.

Ο χώρος που γυρίστηκε το βίντεο κλιπ είναι η διάσημη αίθουσα χορού Rivoli Ballroom στο Νότιο Λονδίνο, που ήταν πρώην κινηματογράφος και η μόνη που διασώζεται από τη δεκαετία του ΄50.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ