Κόντρες στην σκηνή της Eurovision-Ποιά τραγουδίστρια δεν έδινε καν το χέρι στην άλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κόντρες στην σκηνή της Eurovision-Ποιά τραγουδίστρια δεν έδινε καν το χέρι στην άλλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι συμφιλιώθηκαν (Αγάθωνας, Αγγελική Ηλιάδη) και άλλοι άντεξαν οριακά να μοιράζονται την ίδια σκηνή (Ελευθερία Ελευθερίου, Ήβη Αδάμου). Το παρασκηνίο του χθεσινού ελληνικού τελικού της Eurovision.

Πειστήριο για την συμφιλίωση μεταξύ του Αγάθωνα και της Αγγελικής Ηλιάδη, που είχαν επιδοθεί σε πόλεμο δηλώσεων τις τελευταίες μέρες, αποτελεί μια φωτογραφία από τα παρασκήνια. Καθώς και οι σχετικές δηλώσεις που έκαναν οι δυο τους.

Κόντρες στην σκηνή της Eurovision-Ποιά τραγουδίστρια δεν έδινε καν το χέρι στην άλλη [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αντίστοιχες δηλώσεις «ειρηνικής συνύπαρξης» έκαναν επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου, που μοιράστηκαν την σκηνή για να ερμηνεύσουν το μαζί το "Aphrodisiac" και το "La La Love" που τραγούδησαν πέρυσι στη σκηνή του διαγωνισμού.

Μόνο που το τελευταίο πλάνο, αυτό που δείχνει την Ελευθερία Ελευθερίου να απλώνει το χέρι της και την Ήβη Αδάμου να -φαίνεται πως- την αγνοεί, αποτελεί κατά κάποιους ένδειξη μιας κόντρας που καλά κρατεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ