Γκόρντον Μπράουν σε Παναγιωτόπουλο: Χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρώπη - iefimerida.gr

Γκόρντον Μπράουν σε Παναγιωτόπουλο: Χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρώπη

Γκόρντον Μπράουν σε Παναγιωτόπουλο: Χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρώπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν συναντήθηκε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αμπου Ντάμπι όπου έχει μεταβεί για να παραστεί στην τελετή έναρξης λειτουργίας της διεθνούς εκθέσεως αμυντικού υλικού «IDEX 2013».

Ο κ. Μπράουν κατά τη σύντομη συνομιλία που είχαν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, παραδεχόμενος παράλληλα τις μεγάλες θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο ελληνικός λαός. Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική έκβαση της όλης προσπάθειας επισημαίνοντας ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Στο περιθώριο της επίσημης έναρξης λειτουργίας της «IDEX 2013», ο κ. Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Θρόνου του Αμπου Ντάμπι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα, συζήτησαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΑΕ σε επίπεδο αμυντικής συνεργασίας, θέματα επενδύσεων στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών αλλά και ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΑΕ και στις γενικότερες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο καθώς και τον σχεδιασμό του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ