Η εικόνα που προκάλεσε παγκόσμια οργή: Ισραηλινός στοχεύει μικρό Παλαιστίνιο - iefimerida.gr

Η εικόνα που προκάλεσε παγκόσμια οργή: Ισραηλινός στοχεύει μικρό Παλαιστίνιο

Η εικόνα που προκάλεσε την παγκόσμια οργή: Ισραηλινός στοχεύει μικρό Παλαιστίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια οργή προκαλεί η ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη στο Instagram μιας φωτογραφίας που απεικονίζει έναν ελεύθερο σκοπευτή να σημαδεύει το κεφάλι ενός μικρού Παλαιστίνιου.

Ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, ισχυρίζεται ότι βρήκε την εικόνα στο ίντερνετ και ότι δεν την τράβηξε ο ίδιος.

Οι μιναρέδες και η αραβική αρχιτεκτονική που διακρίνονται στη φωτογραφία σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian συνηγορούν στο ότι το παιδί είναι Παλαιστίνιος, ενώ το γεγονός ότι ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram υπηρετεί στον ισραηλινό στρατό, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται όντως ένας μικρός Παλαιστίνιος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πυρών των Ισραηλινών.

Ο ισραηλινός στρατός ερευνά το περιστατικό και τονίζει ότι η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με το πνεύμα και τις αξίες των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ.

Η εικόνα που προκάλεσε παγκόσμια οργή: Ισραηλινός στοχεύει μικρό Παλαιστίνιο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ