Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον 54χρονο προσαχθέντα για τον εμπρησμό στις Σκουριές - iefimerida.gr

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον 54χρονο προσαχθέντα για τον εμπρησμό στις Σκουριές

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον 54χρονο προσαχθέντα για τις Σκουριές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά των τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της εταιρείας μεταλλείων χρυσού υπέβαλε ο 54χρονος μηχανικός ο οποίος συνελήφθη για ηθική αυτουργία στην πρωτοφανή επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός».

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατέθεση μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της εταιρείας μεταλλείων χρυσού, οι οποίοι τον υπέδειξαν ως υποκινητή των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Σε δηλώσεις του, ο 54χρονος χαρακτήρισε «στοχοποιημένη» τη σύλληψή του, επειδή, όπως είπε, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνήγορός του χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η δικογραφία στηρίζεται στις καταθέσεις τριών υπαλλήλων σεκιούριτι, σύμφωνα με τις οποίες ο 54χρονος υποκίνησε τους δράστες, δημοσιοποιώντας την αντίθεσή του στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού. Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία των σε βάρος του κατηγοριών.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής Μαγδαληνή Γαλάταλη αποφάσισε να επιστρέψει στις αστυνομικές αρχές τη δικογραφία για να συνεχιστεί η προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ