Αυτός είναι ο Αλβανός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία που συνελήφθη στο Καπανδρίτη - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Αλβανός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία που συνελήφθη στο Καπανδρίτη

Αυτός είναι ο Αλβανός κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία που συνελήφθη στο Κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία ταυτότητας τους 39χρονου Αλβανού που συνελήφθη την Παρασκευή στο Καπανδρίτι, κατηγορούμενος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. .

Πρόκειται για τον TABAKU (επ) THANAS (ον) του RUSHIT και της KADIFE, που γεννήθηκε το 1974 στην Αλβανία και κατοικεί στο Καπανδρίτι Αττικής.

Σε βάρος του Αλβανού ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας), με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με την εκμετάλλευση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ' εξακολούθηση.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ