Στον αέρα η καριέρα του Πιστόριους - Ο μάνατζερ ακύρωσε όλες του τις συμμετοχές [βίντεο] - iefimerida.gr

Στον αέρα η καριέρα του Πιστόριους - Ο μάνατζερ ακύρωσε όλες του τις συμμετοχές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρα από τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ, ο χρυσός παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους βλέπει σιγά σιγά την καριέρα του να καταρρέει, αφού ακυρώθηκαν όλες του οι συνεργασίες και οι αθλητικές υποχρεώσεις.

Εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιρειών επισκέπτονται τον 26χρονο αθλητή στη φυλακή, και του ανακοινώνουν ότι ακυρώνουν τις διαφημιστικές καμπάνιες και συνεργασίες τους μαζί του, ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκε από τον μάνατζέρ του, Πιτ βαν Ζιλ, ο οποίος δήλωσε ότι ακύρωσε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του χρυσού Παραολυμπιονίκη.

Βγαίνοντας από τη φυλακή, ο Βαν Ζιλ δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήρθα για να συζητήσουμε για την καριέρα του και τα σχέδια που είχαμε κάνει για φέτος. Ακύρωσα όλες τις προγραμματισμένες συμμετοχές του, ανάμεσά τους και αυτή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας που ήταν ο βασικός στόχος της χρονιάς. Φυσικά τον επισκέφτηκα και σαν φίλος για να τον στηρίξω αυτές τις δύσκολες ώρες».

Δείτε τις δηλώσεις του μάνατζερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ