Σφίγγει ο κλοιός για τον Πιστόριους - Είχε πυροβολήσει σε εστιατόριο πριν από δύο εβδομάδες - iefimerida.gr

Σφίγγει ο κλοιός για τον Πιστόριους - Είχε πυροβολήσει σε εστιατόριο πριν από δύο εβδομάδες

Σφίγγει ο κλοιός για τον Πιστόριους - Είχε πυροβολήσει σε εστιατόριο πριν 3 εβδο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση του χρυσού Παραολυμπιονίκη Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τη φίλη του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο ήρωας της Νότιας Αφρικής, ο πρώτος μη αρτιμελής αθλητής που πήρε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες, βλέπει πλέον τον μύθο του να καταρρέει, αφού οι αποκαλύψεις από μαρτυρίες γνωστών του αποκαλύπτουν τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα του.

Στο σπίτι του στην Πρετόρια βρέθηκαν στεροειδή και ενδείξεις μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ μία νέα μαρτυρία έρχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του πρωταθλητή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάτσελορ, γνωστός της πρώην συντρόφου του Σαμάνθα Τέιλορ, έδειξε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας The Star οf Johannesbourg το σημάδι στον τοίχο εστιατορίου του Γιοχάνεσμπουργκ από σφαίρα που έριξε ο Πιστόριους πριν από δυο εβδομάδες. Ο αθλητής προσποιήθηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα και η εξήγηση που δόθηκε τότε στους πελάτες ήταν ότι εξερράγη μια φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με τον Μπάτσελορ, η σχέση του Πιστόριους και της Τέιλορ δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη, αφού η νεαρή γυναίκα έχει δηλώσει ότι ο αθλητής οδηγούσε με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα και της απαγόρευε να φοράει ψηλά τακούνια και σκουλαρίκια.

Η οικογένεια της άτυχης Ρίβα Στέενκαμπ έσπασε τη σιωπή της από τη στιγμή που της παραδόθηκε η σορός της κοπέλας, την Παρασκευή, στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνειδητοποιήσουμε και να ξεπεράσουμε αυτήν την τραγική απώλεια. Αυτό που θέλουμε είναι απαντήσεις, απαντήσεις στο ερώτημα γιατί η όμορφη κορούλα μας πέθανε με τέτοιο τρόπο» δήλωσε η μητέρα της Τζουν Στέενκαμπ σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες The Times και Sowetan.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ