Μαίνεται ο τηλεοπτικός πόλεμος Κουρή - Αλαφούζου - iefimerida.gr

Μαίνεται ο τηλεοπτικός πόλεμος Κουρή - Αλαφούζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα ημέρες μετά την επανεμφάνιση ζωντανού προγράμματος από το ALTER που συνοδεύτηκε από μια σειρά πρωτιές για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Μπουρναζίου και Φαλήρου. Χθες βράδυ, ο ΣΚΑΙ με εκτενές ρεπορτάζ στο κεντρικό του δελτίο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ALTER με σημείο αιχμής τα χρέη του καναλιού που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ. Το ρεπορτάζ στηρίχθηκε σε στοιχεία από τον ισολογισμό του ALTER και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρό και επιθετικό .

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η εξίσου σκληρή απάντηση από το ALTER μέσω κρόουλ που περνά συνεχώς από το πρόγραμμα του σταθμού. «Παρακαλούνται οι ναυτικοί, πλήρωμα και αξιωματικοί, που υπηρετούσαν στο πλοίο του Αλαφούζου «Ασπρονήσι» όταν πιάστηκε να κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου να επικοινωνήσουν με το κανάλι μας». Είναι προφανές ότι στο ALTER ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους στο συγκρότημα Αλαφούζου συγκεντρώνοντας στοιχεία από τον κόσμο όπως είχαν κάνει και πριν από λίγα χρόνια στην κόντρα του Γιώργου Κουρή με τον Δημήτρη Κοντομηνα.

Είχε προηγηθεί , την περασμένη εβδομάδα, σκληρή επίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου εναντίον του σχολιαστή του ΣΚΑΙ Μπάμπη Παπαδημητρίου για αιχμηρές αναφορές του τελευταίου. Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε από την εκπομπή του ότι θα κινηθεί νομικά, τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Τράγκας εναντίον του Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με δημοσίευμα του τελευταίου στην Καθημερινή περί υποστήριξής τους στο ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή:

«Είναι άθλιος ψεύτης, υπάλληλος του Αλαφούζου. Του έχω κάνει ήδη δύο αγωγές, αύριο θα πάρει και μια τρίτη και για πρώτη φορά στη ζωή του θα κάνει και ο Γιώργος Τράγκας εναντίον και του εντύπου που δημοσίευσε τις άθλιες καταγγελίες του» τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστηρίζοντας ότι ενοχλεί ο «Real» και για αυτό δέχεται πόλεμο.

Ο πόλεμος αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις τις επόμενες ημέρες κι ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER έχει εκτοξευτεί σε ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι χθες έκανε μέσο όρο 26,1 % ενώ την ίδια ώρα το MEGA κινήθηκε στο 20% περίπου ενώ ο ΣΚΑΙ που κάνει δελτίο στις 9 έφτασε περίπου στο 7%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ