«Μετά το εγκεφαλικό, έχασα την φωνή μου», δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής - iefimerida.gr

«Μετά το εγκεφαλικό, έχασα την φωνή μου», δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού στην φωνή του και την Παναγία Σουμελά μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαιό περιοδικό.

«Το "όπλο" του τραγουδιστή είναι η φωνή του. Όταν λοιπόν τη χάνεις, τρελαίνεσαι. Φοβήθηκα ότι θα χάσω τη φωνή μου. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε ημέρες. Ευτυχώς την έκτη ημέρα επανήλθε η φωνή μου. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και κάθε μέρα πάω ακόμα πιο καλά».

Αυτό δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής στο περιοδικό Λοιπόν. Προσθέτοντας πως «Για δεύτερη φορά η Παναγία Σουμελά, με προστάτεψε. Και παλιότερα που είχα πρόβλημα με το στομάχι μου, με προστάτεψε. Έκανε το θαύμα της. Μόλις βγήκα, πήγα στην πρώτη εκκλησία και άναψα κεράκι».

Όσον αφορά το τι του έμαθε αυτή η περιπέτεια υγείας, ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε: «Ότι πρώτα κοιτάμε τον Λευτέρη και άμα είναι καλά αυτός, όλοι όσοι είναι γύρω του θα περνάνε και αυτοί καλά. Τώρα βάζω πρώτα τον Λευτέρη, γιατί 35 χρόνια συνεχώς στην πίστα τον κούρασα πολύ. Ήταν ένα κουδούνι από τον θεό για να κοιτάξω λίγο και τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ