Νοίκιασε το σπίτι της και φεύγει για Αμερική η Βάνα Μπάρμπα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νοίκιασε το σπίτι της και φεύγει για Αμερική η Βάνα Μπάρμπα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα ακίνητα που έχασε στο χρηματιστήριο μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτική εκπομπή. Την ίδια ώρα που δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας περιγράφει τις δύσκολες ώρες που περνάει. Τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της.

«Πέρασα δύσκολα τα δύο τελευταία χρόνια, στο τσουνάμι. Όταν γεννήθηκε η Φαίδρα-Θεοδώρα είχα τα σπίτια και μπορούσα να μη δουλεύω. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο με το παιδί μου. Τα πέντε πρώτα χρόνια δεν έκανα τίποτα, τη μεγάλωνα, τη χαιρόμουν. Ηταν όλη μου η ζωή. Ομως μετά άρχισα και έχανα τα χρήματα. Εχασα χρήματα και ακίνητα στο χρηματιστήριο. Εφτασα στον άσο. Υπήρχαν στιγμές πολύ τραγικές». Αυτό δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στο Joy TV.

Την ίδια ώρα που σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, κοντινοί της άνθρωποι μιλούν για «την στροφή 180 μοιρών στον τρόπο ζωής της που έχει κάνει». Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρεται στην απόφασή της να νοικιάσει -και μάλιστα επιπλωμένη- τη μεζονέτα της στη Γλυφάδα (σ.σ. Ο ενοικιαστής της προπλήρωσε νοίκια δυο ετών) και να μετακομίσει σε ένα πιο λιτό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Ενώ «στέγη» άλλαξε και η κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα, που από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο που φοιτούσε πλέον έγινε μαθήτρια του δημόσιου σχολείου της περιοχής. Με τη Βάνα να δηλώνει σε παρέες: «Αυτή η κίνηση δεν με τρόμαξε καθόλου. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώνει σε πραγματικές συνθήκες ζωής, κάνοντας παρέα με τον Αλβανό και τον Βούλγαρο».

Μοναδική αχτίδα φωτός η επιτυχία της παράστασης «50 Χρόνια Ερωτας», που θα κάνει τουρνέ ανά την Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, με πρώτη στάση το Southview Studios στo Long Island.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ