Απήγαγαν Ελληνα στη Νιγηρία - Επίθεση ενόπλων σε κατασκευαστική - iefimerida.gr

Απήγαγαν Ελληνα στη Νιγηρία - Επίθεση ενόπλων σε κατασκευαστική

Απήγαγαν Ελληνα στη Νιγηρία -Εργαζόταν σε κατασκευαστική εταιρεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στη Νιγηρία μετά την επίθεση ενόπλων σε κατασκευαστική εταιρεία και την απαγωγή επτά ξένων εργαζομένων. Ανάμεσά τους είναι Βρετανοί, Ιταλοί, Λιβανέζοι, αλλά και ένας Ελληνας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι ένοπλοι σκότωσαν τον φρουρό ασφαλείας της εταιρείας.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός Ελληνα πολίτη που εργάζεται στην εταιρεία Setraco στη Νιγηρία.

«Η πρεσβεία της Ελλάδος στη Νιγηρία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές της Νιγηρίας, τις άλλες ενδιαφερόμενες πρεσβείες και τους εκπροσώπους της εταιρείας για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει ενημερώσει την οικογένεια του απαχθέντος».

Με πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς, ο κ. Αβραμόπουλος είχε επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας κ. Τέρτσι για το συντονισμό και την από κοινού αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ