«Μούδιασε το χέρι και το πρόσωπό μου. Νόμιζα ότι έπαθα εγκεφαλικό», δηλώνει γνωστή ηθοποιός - iefimerida.gr

«Μούδιασε το χέρι και το πρόσωπό μου. Νόμιζα ότι έπαθα εγκεφαλικό», δηλώνει γνωστή ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την τρομάρα που πήρε όταν ξύπνησε στις 02.30 τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι της μίλησε η Τζέσικα Αλμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Ήταν εντελώς μουδιασμένο! Νεκρό! Στη συνέχεια, με έλουσε κρύος ιδρώτας στο πίσω μέρος του λαιμού μου και δεν μπορούσα να κουνήσω το πρόσωπό μου! Χώρια οι αυξανόμενοι καρδιακοί παλμοί. Οπότε πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνω αξονική τομογραφία και να μάθω τι συμβαίνει». Αυτό δήλωσε η Τζέσικα Αλμπα στον Τζίμι Κίμελ.

Προσθέτοντας πως «με διαβεβαίωσαν ότι είμαι πολύ μικρή (σ.σ. 31 ετών) για να έχω πάθει καρδιακό επεισόδιο. Απλά, ψάχνοντας στο ίντερνετ, διαπίστωσα πως είχα όλα τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού. Τελικά βρήκε τι έχω ο παιδίατρος της κόρης μου. Οτι δηλαδή πάσχω από σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ