Οι έξι Ολυμπιονίκες που χόρεψαν στον τελικό του Dancing with the stars [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι έξι Ολυμπιονίκες που χόρεψαν στον τελικό του Dancing with the stars [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Make-a-wish απέδειξαν έμπρακτα οι αθλητές από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών δίνοντας το -χορευτικό- παρών στον τελικό του Dancing with the stars.

Μια διαφορετική πτυχή του ταλέντου τους είχαν την ευκαιρία να δείξουν οι έξι Ολυμπιονίκες που ανέβηκαν στην πίστα του Dancing with the stars, υπό τις οδηγίες της Γκαλένας Βελίκοβα.

Ξεκινώντας από τον χρυσό Ολυμπιονίκη του tae kwon do στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, Μιχάλη Μουρούτσο (σ.σ. Γνωστό και από την συμμετοχή του στο Just the two of us).

Και συνεχίζοντας με τις χάλκινες Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής στο Σίδνεϊ, Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου, τις χάλκινες Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας στο Πεκίνο το 2008, Βιργινία Κραβαριώτη και Σοφία Παπαδοπούλου και την Ευαγγελία Πλατανιώτη (συγχρονισμένη κολύμβηση, Λονδίνο 2012).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ