Τέλος οι αγώνες για τον Πιστόριους -Αφοσιώνεται την υπεράσπιση του - iefimerida.gr

Τέλος οι αγώνες για τον Πιστόριους -Αφοσιώνεται την υπεράσπιση του

Τέλος οι αγώνες για τον Πιστόριους -Αφοσιώνεται την υπεράσπιση του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φίλης του Όσκαρ Πιστόριους αποφάσισε να ματαιώσει τη συμμετοχή του σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες που θα λάμβανε μέρος προκειμένου να αφιερωθεί στην προετοιμασία της υπεράσπισής του και να γλυτώσει τηη φυλακή.

Ο Πιστόριους κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του Ρέεβα Στέενκαμπ, κατηγορία για την οποία εάν καταδικαστεί, είναι πιθανό να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

«Αποφάσισα ότι ύστερα από αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχουμε καμία επιλογή από τη ματαίωση της συμμετοχής του Όσκαρ Πιστόριους σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες για τους οποίους έχει υπογράψει συμβόλαιο», δήλωσε αργά χθες ο ατζέντης του διάσημου αθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων, Πιτ βαν Ζιλ.

Προς το παρόν πάντως οι χορηγοί του Πιστόριους εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν και ότι τα συμβόλαια που έχει υπογράψει παραμένουν εν αναμονή του αποτελέσματος της δίκης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ