Παπαβασιλείου, Νάργες, Πιερίδη και Κελεκίδου-Ο τελευταίος χορός τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαβασιλείου, Νάργες, Πιερίδη και Κελεκίδου-Ο τελευταίος χορός τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο Dancing with the stars έδωσαν το παρών στο μεγάλο τελικό. Με τις Έλενα Παπαβασιλείου, Λάουρα Νάργες, Μαριάντα Πιερίδη και Κέλλυ Κελεκίδου να κερδίζουν για άλλη μια φορά την εκτίμηση του κοινού. Ειδικά του αντρικού.

Η Λάουρα Νάργες ως 50s τσιχλόφουσκα, τα ακροβατικά της Μάριαντας Πιερίδη που επέστρεψε με νέα χορογραφία, οι γοφοί της Κέλλυς Κελεκίδου που κινήθηκαν με ρυθμούς Σακίρα (σ.σ. παρόλο που έκανε μόνο δύο ώρες πρόβα πριν ξεκινήσει το λάϊβ γιατί ο παρτενέρ της έλειπε στο εξωτερικό) και τα «ερμητικά ανοιχτά» πόδια της Έλενας Παπαβασιλείου (σ.σ. αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ξεκινούσε η χορογραφία της) σημάδεψαν τον χθεσινό τελικό του Dancing with the stars.

Ένα τελευταίο χορό χάρισαν στο κοινό επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιάννης Αϊβάζης (που εμφανίστηκε με νέα χορογραφία), ο Κώστας Κρομμύδας, ο Σπύρος Σούλης, η Βάνα Μπάρμπα και ο Νίκος Αναδιώτης.

Τελική νικήτρια αναδείχθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ στα χαϊλάιτ της βραδιάς ήταν επίσης ο αισθησιακός χορός της Ζέτας Μακρυπούλια και η εμφάνιση των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ