«Ποιό χάκινγκ; Δεν κάνω εγώ χάκινγκ!»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 18χρονος χάκερ που πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και φαίνεται πως αρνήθηκε τις κατηγορίες περί χάκινγκ.

Ο 18χρονος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το "χάκιγκ" ενώ απαντά σε όσους τον ρωτούν "ποιό χάκιγκ; δεν έκανα εγώ χάκιγκ!". Ωστόσο το επίσημο κατηγορητήριο δεν περιλαμβάνει καμία αναφορά για χάκινγκ, αφού ο νεαρός κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικής βόμβας, οπλοκατοχή και πλαστογραφία, που αφορούν ευρήματα που εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο, όπου και συνελήφθη.

Ο νεαρός υποστήριξε πως οι -κατά την Αστυνομία- 135 πιστωτικές κάρτες δεν ήταν πιστωτικές, αλλά μαγνητικές, τις οποίες κατείχε καθώς αντιπροσωπεύει μέσω ίντερνετ εταιρείες που τις πωλούν. Για το θέμα του όπλου, ο νεαρός προσκόμισε απόδειξη αγοράς και υποστηρίζει πως κάνει σκοποβολή, ενώ για την -κατά την Αστυνομία- βόμβα φέρεται να είπε πως ήταν μια κατασκευή που είχε φτιάξει για το Πάσχα, αλλά δεν την χρησιμοποίησε. Τέλος για την αντιασφυξιογόνο μάσκα ο νεαρός ανέφερε πως την είχε γιατί ασχολείται με το γκράφιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ