«Ποιό χάκινγκ; Δεν κάνω εγώ χάκινγκ!» - iefimerida.gr

«Ποιό χάκινγκ; Δεν κάνω εγώ χάκινγκ!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 18χρονος χάκερ που πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και φαίνεται πως αρνήθηκε τις κατηγορίες περί χάκινγκ.

Ο 18χρονος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το "χάκιγκ" ενώ απαντά σε όσους τον ρωτούν "ποιό χάκιγκ; δεν έκανα εγώ χάκιγκ!". Ωστόσο το επίσημο κατηγορητήριο δεν περιλαμβάνει καμία αναφορά για χάκινγκ, αφού ο νεαρός κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικής βόμβας, οπλοκατοχή και πλαστογραφία, που αφορούν ευρήματα που εντόπισε η αστυνομία στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο, όπου και συνελήφθη.

Ο νεαρός υποστήριξε πως οι -κατά την Αστυνομία- 135 πιστωτικές κάρτες δεν ήταν πιστωτικές, αλλά μαγνητικές, τις οποίες κατείχε καθώς αντιπροσωπεύει μέσω ίντερνετ εταιρείες που τις πωλούν. Για το θέμα του όπλου, ο νεαρός προσκόμισε απόδειξη αγοράς και υποστηρίζει πως κάνει σκοποβολή, ενώ για την -κατά την Αστυνομία- βόμβα φέρεται να είπε πως ήταν μια κατασκευή που είχε φτιάξει για το Πάσχα, αλλά δεν την χρησιμοποίησε. Τέλος για την αντιασφυξιογόνο μάσκα ο νεαρός ανέφερε πως την είχε γιατί ασχολείται με το γκράφιτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ