Σκουρλέτης: «Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων» θυμίζει ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: «Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων» θυμίζει ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι «όσοι μπλοκάρουν δρόμους ή επενδύσεις θα μας βρουν απέναντί μας» και πως «τώρα φτιάχνεται το αναπτυξιακό μοντέλο της επόμενης δεκαετίας».

Όπως αναφέρει ο κ. Σκουρλέτης, τα σχόλια του κ. Σαμαρά περί επενδύσεων θυμίζουν «ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων», ενώ παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

«Σε σχέση με την αναφορά του στους κλειστούς δρόμους ο κ. Σαμαράς είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός», συνεχίζει ο κ. Σκουρλέτης. «Θα ήθελε ενδεχομένως, αν μπορούσε, να απαγορεύσει το δικαίωμα στην απεργία και στις δημόσιες συγκεντρώσεις. Εμείς πάντως το δρόμο προς την ολοκληρωτική κοινωνική ισοπέδωση θα τον κλείσουμε», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ