Αγγελική Ηλιάδη: Τον χωρισμό τον βιώνεις - Μετά το ξεπερνάς

Για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την εμπειρία του πρόσφατου χωρισμού που βίωσε μίλησε η υποψήφια του ελληνικού τελικού της Eurovision Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία εξομολογήθηκε ότι την πειράζουν και της λένε πως τη θεωρούν γρουσούζα και υπεύθυνη για το χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ζήτηση επό την τραγουδίστρια να της πει ότι δεν έφταιγε εκείνη: «Οχι Ναταλία μου δεν έφταιγες εσύ!» σχολίασε χαμογελώντας η Αγγελική Ηλιάδη.

Στην προσπάθεια της παρουσιάστριας να εκμαιεύσει από την τραγουδίστρια κάποιες πληροφορίες για το χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, η Αγγελική Ηλιάδη χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας της είπε πως επειδή έχει περάσει αρκετός καιρος και η ζωή προχωράει, πάμε για άλλα. «Τώρα έχουμε Eurovision. Είμαι πάρα πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το χωρισμό τον βιώνεις. Για ένα διάστημα δεν είσαι καλά, μετά όμως το ξεπερνάς. Εγώ τα ζω όλα μέχρι το τέλος. Δε μπορεί να είμαστε συνέχεια καλά!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ