Αγγελική Ηλιάδη: Τον χωρισμό τον βιώνεις - Μετά το ξεπερνάς - iefimerida.gr

Αγγελική Ηλιάδη: Τον χωρισμό τον βιώνεις - Μετά το ξεπερνάς

Αγγελική Ηλιάδη: Τον χωρισμό τον βιώνεις - Μετά το ξεπερνάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την εμπειρία του πρόσφατου χωρισμού που βίωσε μίλησε η υποψήφια του ελληνικού τελικού της Eurovision Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία εξομολογήθηκε ότι την πειράζουν και της λένε πως τη θεωρούν γρουσούζα και υπεύθυνη για το χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ζήτηση επό την τραγουδίστρια να της πει ότι δεν έφταιγε εκείνη: «Οχι Ναταλία μου δεν έφταιγες εσύ!» σχολίασε χαμογελώντας η Αγγελική Ηλιάδη.

Στην προσπάθεια της παρουσιάστριας να εκμαιεύσει από την τραγουδίστρια κάποιες πληροφορίες για το χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, η Αγγελική Ηλιάδη χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας της είπε πως επειδή έχει περάσει αρκετός καιρος και η ζωή προχωράει, πάμε για άλλα. «Τώρα έχουμε Eurovision. Είμαι πάρα πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Το χωρισμό τον βιώνεις. Για ένα διάστημα δεν είσαι καλά, μετά όμως το ξεπερνάς. Εγώ τα ζω όλα μέχρι το τέλος. Δε μπορεί να είμαστε συνέχεια καλά!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ