Η Φαίη Σκορδά ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και μιλά για την απιστία [εικόνες]

Για το γάμο, τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την απιστία μίλησε η δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ποζάροντας, ταυτόχρονα, στο φωτογραφικό φακό, πιο σέξι από ποτέ.

Μιλώντας στο περιοδικό Close up η Φαίη Σκορδά τονίζει πως ανέκαθεν ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και χαρακτηρίζοντας την ύπαρξη ενός παιδιού ότι πιο ιερό στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Οπως εξηγεί, ακόμη και ο θαυμασμός προς τον σύζυγό της ταυτίζεται πλέον με τη στοργή που εκείνος επιδεικνύει ως πατέρας.

Οταν η συζήτηση ήρθε γύρω από το θέμα «απιστία» η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως είναι πιστός άνθρωπος, εξηγώντας πως δεν έχει απατήσει ποτέ στη ζωή του. «Είμαι ξεκάθαρη σ' αυτό. Για μένα, η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο άλλος να με απατήσει είναι θηλιά στον λαιμό. Με σκοτώνει», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενη για τον αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση η παρουσιάστρια απαντά αρνητικά και διευκρινίζει: «Αν, πάντως, αισθανόμουν σίγουρη ότι με μια επέμβαση θα είχα και ένα ωραίο αποτέλεσμα, θα το έλεγα κιόλας. Δε θα το έκρυβα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ