Η Φαίη Σκορδά ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και μιλά για την απιστία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και μιλά για την απιστία [εικόνες]

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει πιο σέξι από ποτέ και μιλά για την απιστία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το γάμο, τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα αλλά και για την απιστία μίλησε η δημοφιλής παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ποζάροντας, ταυτόχρονα, στο φωτογραφικό φακό, πιο σέξι από ποτέ.

Μιλώντας στο περιοδικό Close up η Φαίη Σκορδά τονίζει πως ανέκαθεν ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και χαρακτηρίζοντας την ύπαρξη ενός παιδιού ότι πιο ιερό στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Οπως εξηγεί, ακόμη και ο θαυμασμός προς τον σύζυγό της ταυτίζεται πλέον με τη στοργή που εκείνος επιδεικνύει ως πατέρας.

Οταν η συζήτηση ήρθε γύρω από το θέμα «απιστία» η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως είναι πιστός άνθρωπος, εξηγώντας πως δεν έχει απατήσει ποτέ στη ζωή του. «Είμαι ξεκάθαρη σ' αυτό. Για μένα, η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο άλλος να με απατήσει είναι θηλιά στον λαιμό. Με σκοτώνει», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενη για τον αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση η παρουσιάστρια απαντά αρνητικά και διευκρινίζει: «Αν, πάντως, αισθανόμουν σίγουρη ότι με μια επέμβαση θα είχα και ένα ωραίο αποτέλεσμα, θα το έλεγα κιόλας. Δε θα το έκρυβα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ