Αγριο ξύλο αγροτών-ΜΑΤ- «Βροχή» έπεσαν οι πέτρες και τα χημικά στον κόμβο της Νίκαιας - Tέσσερις τραυματίες - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο αγροτών-ΜΑΤ- «Βροχή» έπεσαν οι πέτρες και τα χημικά στον κόμβο της Νίκαιας - Tέσσερις τραυματίες

Αγριο ξύλο αγροτών-ΜΑΤ στον κόμβο της Νίκαιας - «Βροχή» έπεσαν οι πέτρες και τα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές σώμα με σώμα μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, όταν οι πρώτοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φθάσουν στην εθνική οδό.

Η μάχες σώμα με σώμα δόθηκαν στις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αγρότες του Θεσσαλικού Κάμπου προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ και να αποκλείσουν την εθνική οδό.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν τέσσερις αγρότες οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειας.

Το περιστατικό, όμως, είχε και συνέχεια, καθώς, μετά τη συμπλοκή με τα ΜΑΤ οι αγρότες κατέλαβαν το οδόστρωμα και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr οι άνδρες των ΜΑΤ στην προσπάθειά τους να τους απομακρύνουν από το οδόστρωμα άρχισαν να τους χτυπούν με τα γκλοπ και να κάνουν αλόγιστη χρήση χημικών.

Οι αγρότες απάντησαν πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ