ΣΥΡΙΖΑ: Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: Ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων ο Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο σχετικά με τις επενδύσεις και το ΕΣΠΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά σχετικά με τις επενδύσεις θυμίζει ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν έχει σχέση με την ανάπτυξη και ότι δεν δημιουργεί «θέσεις εργασίας το να χαρίζεις τον ΟΠΑΠ αντί πινακίου φακής και να αρνείσαι να δοθεί στα ασφαλιστικά ταμεία που κατακρεουργήθηκαν με το κούρεμα των ομολόγων που κατείχαν. Άλλο λοιπόν οι επενδύσεις με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και άλλο το «γενική εκποίηση λόγω αλλαγής επαγγέλματος».

Οσον αφορά την αναφορά του πρωθυπουργού στους κλειστούς δροους, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι είναι «ιδιαίτερα αποκαλυπτικός», γιατί «θα ήθελε ενδεχομένως, αν μπορούσε, να απαγορεύσει το δικαίωμα στην απεργία και στις δημόσιες συγκεντρώσεις».

«Εμείς πάντως το δρόμο προς την ολοκληρωτική κοινωνική ισοπέδωση θα τον κλείσουμε. Την απάντηση ο κ. Σαμαράς θα την πάρει στην πανελλαδική απεργία της 20ής Φεβρουαρίου» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ