Πέθανε ο Ελληνας πρέσβης στο Μεξικό μια ημέρα αφότου ανέλαβε - iefimerida.gr

Πέθανε ο Ελληνας πρέσβης στο Μεξικό μια ημέρα αφότου ανέλαβε

Πέθανε ο Ελληνας πρέσβης στο Μεξικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική διπλωματία θρηνεί το χαμό ενός επιφανούς στελέχους της του Δημητρίου Αννινου, ο οποίος έφυγε την Παρασκευή από ανεύρυσμα μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη ανάληψη καθηκόντων του ως πρέσβης της χώρας στο Μεξικό.

Το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του κ. Αννινου, ο οποίος μόλις την Πέμπτη έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην Πρεσβεία στο Μεξικό και θα αναλάμβανε τα καθήκοντά του.

Υπήρξε ένας διακεκριμένος διπλωμάτης καριέρας και διετέλεσε μεταξύ άλλων Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μελβούρνη και τη Σαγκάη, καθώς και Πρέσβης της Ελλάδας στη Νέα Ζηλανδία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, προώθησε σημαντικά τα συμφέροντα της Ελλάδας και του Απόδημου Ελληνισμού και διακρίθηκε για το ήθος, την ευσυνειδησία και την αγάπη του για την πατρίδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών ,Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικοινώνησε με τη σύζυγο του εκλιπόντος για να της εκφράσει τη συμπαράστασή του για τον άδικο χαμό του κ. Αννινου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ