Το χειριστήριο που φημολογείται ότι ανήκει στο... Playstation 4 [εικόνα] - iefimerida.gr

Το χειριστήριο που φημολογείται ότι ανήκει στο... Playstation 4 [εικόνα]

Το χειριστήριο που φημολογείται ότι ανήκει στο... Playstation 4 [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία που απεικονίζει ένα διαφορετικό χειριστήριο Playstation το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στη νέα κονσόλα παιχνιδιών της Sony.

Λίγες μόνο ημέρες πριν το event της Sony που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Φεβρουαρίου και στο οποίο μάλλον θα αποκαλυφθεί ο διάδοχος του Playstation 3, ο ιστότοπος Destructoid.com δημοσίευσε τη φωτογραφία που εικάζεται ότι απεικονίζει το χειριστήριο του φημολογούμενου Playstation 4.

Παρατηρώντας το διαπιστώνει κάνει ότι μοιάζει αρκετά με το παλιό DualShock, με τη διαφορά ότι διαθέτει οθόνη αφής στο κέντρο.

Αλλωστε η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών για τη διάσημη κονσόλα της Sony, λίγο νωρίτερα αποκάλυπτε πως η εταιρεία ετοιμάζει την αντικατάσταση του χειριστηρίου DualShock με το οποίο συνδέεται το Playstation επί 16 χρόνια με ένα το οποίο θα έχει οθόνη αφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ