Μάικ Μπατίστ: Ο Ομπράντοβιτς ο λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Μάικ Μπατίστ: Ο Ομπράντοβιτς ο λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό

Μάικ Μπατίστ: Ο Ομπράντοβιτς ο λόγος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην σούπερ σταρ του τριφυλλιού, Μάικ Μπατίστ, σπάει τη σιωπή του μετά από μήνες και αποκαλύπτει του λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση και να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ ομολογεί για ακόμη μία φορά τη μεγάλη του αγάπη για την ομάδα.

Στη νέα έκδοση της αυτοβιογραφίας του, που κυκλοφορεί από σήμερα στα βιβλιοπωλεία της χώρας , με τίτλο «η ιστορία ενός Πρωταθλητή» ο αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να προσθέσει ένα επιπλέον κεφάλαιο που μιλάει για τη αποχώρησή του από την ομάδα.

Οπως αναφέρει το sport-fm.gr κύριος λόγος για τον οποίο αποχώρησε έχει ονοματεπώνυμο : Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Όταν έφυγε ο "μεγάλος" είπα μέσα μου ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Για τον Ομπράντοβιτς ναι, θα έμενα σίγουρα. Ακόμα και με τα μισά χρήματα. Αυτό το εγγύωμαι 1000%» γράφει ο Μάικ Μπατίστ στο βιβλίο του.

Κάνει, μάλιστα, ειδική αναφορά στη νύχτα που πήρε την απόφαση τονίζοντας ότι ήπιε πολύ και έκλαψε σαν μωρό παιδί.

«Ήπια πολύ... Κατέληξα να κλαίω σαν μωρό παιδί γιατί η απόφαση με κυνηγούσε και το κυνηγητό ήταν αδυσώπητο εκείνες τις ώρες» γράφει με νόημα ο αμερικανός σούπερ σταρ της Φενέρμπαχτσε πλέον.

Το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» είναι σίγουρα τεράστιο για τον Μάικ Μπατίστ, καθώς δεν ξεγράφονται εύκολα δέκα συναπτά έτη στην πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιγραφή του για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, την περιπέτεια της σύλληψής του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ