Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης - iefimerida.gr

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρόνιο πρόβλημα νεανικής παραμορφωτικής αρθρίτιδας που αντιμετωπίζει οδήγησε τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου εκεί να του παράσχονται οι πρώτες βοήθειες και η θεραπεία που του είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσει την επιδείνωση στην υγεία του.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λαυρεντιάδης στον οποίο έχουν αποδοθεί πέντε βαρύτατες, κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για το σκάνδαλο των 701 εκατομμυρίων ευρώ από τα δάνεια μαϊμού της Proton Bank προετοιμάζεται -σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr- νομικά για να καταθέσει -μέσω των συνηγόρων του- αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα θα ζητήσει να του επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός έως την ημέρα της δίκης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ