Χειριστήριο με οθόνη αφής θα έχει το Playstation 4 - iefimerida.gr

Χειριστήριο με οθόνη αφής θα έχει το Playstation 4

Χειριστήριο με οθόνη αφής θα έχει το Playstation 4 [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπου μία εβδομάδα θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας κονσόλας της Sony, Playstation 4 και όπως αναφέρει η εταιρία στο teaser video πρόκειται για τον«μέλλον» στις κονσόλες. Πρόσφατα ωστόσο διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει πως θα είναι το χειριστήριο της νέας κονσόλας.

Οπτικά μοιάζει με τα DualShock της Sony και σχεδιαστικά έχει πολλές ομοιότητες με τα παλιά χειριστήρια, ωστόσο έχει προστεθεί μία οθόνη αφής στο κέντρο του και μία ακόμη στο επάνω μέρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η φωτιζόμενη επιφάνεια θα ενσωματώνει τη λειτουργία Playstation Move, ενώ η οθόνη αφής θα δίνει περισσότερες δυνατότητες στην κονσόλα.

Το συγκεκριμένο χειριστήριο ωστόσο είναι ακόμα στάδιο εξέλιξης και πιθανότατα να διαφέρει τελική του έκδοση, όμως μας δίνει μία ξεκάθαρη ιδέα για τις κατευθυντήριες γραμμές της εταιρίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ