Η ΝΔ αποκαθήλωσε από τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων τον Σταύρο Παπασταύρου - iefimerida.gr

Η ΝΔ αποκαθήλωσε από τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων τον Σταύρο Παπασταύρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί επίσημα να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον στενό συνεργάτη του για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς σχέσεις Σταύρο Παπασταύρου, μετά τις καταγγελίες για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, ωστόσο, αποκαθηλώθηκε από επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ.

Η ΝΔ ανακοίνωσε προ διημέρου όλα τα ονόματα των νέων γραμματέων που αναλαμβάνουν καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτό της Ελίζας Βόζενμπεργκ που έκανε την έκπληξη αναλαμβάνοντας τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού.

Ωστόσο στη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων την οποία κατείχε ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται πλέον ο Ιωάννης Σμυρλής.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Παπασταύρου εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον φέρουν συνδιαχειριστή του λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Παπασταύρου επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του, ενώ δηλώνει ότι η οικογένειά του διατηρούσε έναν λογαριασμό στην τράπεζα HSBC, ο οποίος έκλεισε πριν από οκτώ χρόνια.

Ο κ. Παπασταύρου προαναγγέλλει, μάλιστα, μηνύσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί την υπόληψή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ