Κιμούλης: Δανείστηκα από επτά φίλους μου για να μην μπω φυλακή - iefimerida.gr

Κιμούλης: Δανείστηκα από επτά φίλους μου για να μην μπω φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα χρέη του που τον οδήγησαν στην πρόσφατη περιπέτειά του με τις Αρχές, μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, δίνοντας, παράλληλα, τέλος στην παραφιλολογία που τον παρουσίαζε ως φοροφυγά.

Μιλώντα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ o κ. Κιμούλης ανέφερε πως δεν έχει υπάρξει φοροφυγάς τονίζοντας πως χρωστά στην Εφορία όπως χρωστάνε και άλλα 2,5 εκατ. Ελληνες.

«Από το 1986, κοντά τριάντα χρόνια κάνω δικές μου δουλειές, με ρεπερτόριο κρατικού θεάτρου, χωρίς να έχω λάβει ούτε ένα ευρώ από επιχορηγήσεις», τόνισε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτος.

«Χρωστάω σε όλον τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως για να μην μπει φυλακή αναγκάστηκε να δανειστεί από επτά φίλους του. «Με συνέλαβαν μόνο για την οφειλή μου στην εφορία και για τίποτε άλλο», διευκρίνισε.

Παράλληλα εξομολογήθηκε πως έχει καταστραφεί οικονομικά άλλες δυο φορές στη ζωή του διευκρινίζοντας πως «αυτή τη φορά υπάρχει ευτυχώς μόνο ένα χρέος προς την εφορία, το οποίο και διακανονίζω».

Οσον αφορά την επιλογή του να μην εμφανισθεί στο θέατρο ο κ. Κιμούλης είπε πως το έκανε με σκοπό να μην δώσει τη χαρά σε κάποιους να τον δουν με χειροπέδες και να αποφύγει την διαπόμπευσή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν κατηγορείται για ακάλυπτες επιταγές προς ιδιώτες όπως γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες, τονίζοντας ότι ήταν μια εγγυητική επιταγή από μια τράπεζα σε μία άλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ