Πακιστανός στην Κρήτη, προσπάθησε να βιάσει μια ανήλικη και μια 34χρονη - iefimerida.gr

Πακιστανός στην Κρήτη, προσπάθησε να βιάσει μια ανήλικη και μια 34χρονη

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει μια ανήλικη και μια 34χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές τρόμου στα χέρια ενός Πακιστανού που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους και αποπειράθηκε να τις βιάσει, έζησαν δύο γυναίκες στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου. Η μία εκ των δύο, μάλιστα, ήταν μόνο 16 ετών

Ο Πακιστανός, ηλικίας 21 ετών εμφανίστηκε ξαφνικά μπροσά στην 16χρονη κοπέλα και αιφνιδιάζοντάς την, την ακινητοποίησε και άρχισε να ασελγεί επάνω της, χωρίς να ολοκληρώσει το βιασμό.

Αμέσως μετά και λίγο παρακάτω εντόπισε τον επόμενο στόχο του που ήταν μια 34χρονη γυναίκα στην οποία έκανε ακριβώς τα ίδια, με τη διαφορά ότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και της έκλεψε το κινητό.

Τα δύο θύματα του Πακιστανού κατήγγειλαν αμέσως τα περιστατικά στην Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να τον εντοπίσει λίγο αργότερα. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ