Στουρνάρας: Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για απολύσεις στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για απολύσεις στο Δημόσιο

Στουρνάρας: Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για απολύσεις στο Δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το ενδεχόμενο απολύσεων από το Δημόσιο, στο πλαίσιο της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τόνισε: «Προσπαθούμε να εκσυγχρονήσουμε το Δημόσιο. Βλέπουμε μπροστά. Αυτό ακριβώς είναι ένα στοιχείο του νέου Αναπτυξιακού Προτύπου και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν απολύσεις υπαλλήλων απάντησε: «Όχι, αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε για απολύσεις».

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Όλι Ρεν, ο οποίος αναφέρθηκε στο λάθος στον πολλαπλασιαστή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. «Εγώ έθεσα το θέμα εκεί. Ζήτησα να πάρουν θέση. Ο κ. Ρεν πήρε θέση. Ζήτησα να πάρουν κοινή θέση, όμως. Και το ΙMF και η Commission και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πριν» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εμείς εμμένουμε στους στόχους που έχουμε θέσει. Δεν αμφισβητούμε τους στόχους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ