Σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής αναζητείται για άγρια επίθεση σε μετανάστες - iefimerida.gr

Σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής αναζητείται για άγρια επίθεση σε μετανάστες

Σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για άγρια επίθεση σε μετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών Πακιστανών στην Ιεράπετρα κατηγορείται ομάδα Ελλήνων στην Κρήτη, ένας εκ των οποίων, ο οποίος και αναζητείται είναι σύζυγος υποψήφιας βουλευτού με τη Χρυσή Αυγή.

Η άγρια επίθεση εναντίον των μεταναστών, σύμφωνα με το Flashnews.gr, σημειώθηκε στην Βαϊνιά και αποτέλεσμα είχε το σοβαρό τραυματισμό των Πακιστανών και την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.


Μάλιστα για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταδικάζει την επίθεση: «Καταγγέλλουμε την δολοφονική ρατσιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη Βαϊνιά της Ιεράπετρας, εναντίων μεταναστών και οδήγησε τρεις ανθρώπους στο νοσοκομείο. Την στιγμή που ολόκληρος ο Ιεραπετρίτικος λαός ενωμένος αγωνίζεται για τα δικαιώματα του, κάποιοι θεωρούν ως μόνο τους «καθήκον» να κυνηγούν ανυπεράσπιστους μετανάστες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ