Άναψε η Φλόγα της Ελπίδας - iefimerida.gr

Άναψε η Φλόγα της Ελπίδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τελετή αφής της φλόγας των Special Olympics στον Ιερό Λόφο της Πνύκας και ξεκίνησε έτσι η λαμπαδηδρομία στο κέντρο της Αθήνας. Η φλόγα θα ταξιδέψει στο Φανάρι και στην Κύπρο.

"Είμαι μαζί σου" ήταν η ατάκα στα ελληνικά που επανέλαβε τόσες και τόσες φορές ο πρόεδρος των International Special Olympics Δρ. Τίμοθι Σράιβερ στην ομιλία του κατά την τελετή αφής της Φλόγας της Ελπίδας στον Ιερό Λόφο της Πνύκας σήμερα το πρωί. Η πρωθιέρεια Έλενα Κακούρη έδωσε τη φλόγα στους πρώτους λαμπαδηδρόμους Γιώργο Παπαδόπουλο και Γεωργία Γερακάρη και έτσι ξεκίνησε η λαμπαδηδρομία της Φλόγας της Ελπίδας των Special Olympics «Αθήνα 2011»...

Πλήθος επισήμοι παραβρέθηκαν στην τελετή αφής και παρακολούθησαν κατασυγκινημένοι τον χαιρετισμό του Έλληνα ιστιοπλόου Γιάννη Στρατηγόπουλου, ενώ η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου στο χαιρετισμό της προς τους επίσημους καλεσμένους είπε "καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο της νίκης".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Special Olympics λαμπαδηδρομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ