Φορτίστε το κινητό με θερμότητα από τον... καφέ - iefimerida.gr

Φορτίστε το κινητό με θερμότητα από τον... καφέ

Φορτίστε το κινητό με θερμότητα από τον... καφέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο εξάρτημα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Kickstarter και κάνει απίστευτες πωλήσεις. Πρόκειται για ένα σουβερ ζεστών αλλά και κρύων αφεψημάτων που χρησιμοποιεί την θερμότητα για να δημιουργήσει ενέργεια και να φορτίσει τις συσκευές.

Μάλιστα το απίστετο Epiphany onE Puck έσπασε ρεκόρ πωλήσεων, αφού από την πρώτη κιόλας βδομάδα έφτασε σε πωλήσεις τα 69.000 δολάρια από τα 100.000 που ήταν ο αρχικός του στόχος.

Διαθέτει μάλιστα δύο όψεις, μία για τα ζεστά ροφήματα σε κόκκινο χρώμα και μία για τα δροσερά σε μπλε. Φυσικά με το νέο αυτό gadget δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας σε κάποια πρίζα ή θύρα USB ενός υπολογιστή.

Μάλιστα, όσο πιο ζεστό (ή αντίστοιχα κρύο) είναι το ρόφημα σας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα παραχθεί για την συσκευή σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ