Στο αρχείο η δικογραφία για την εμπλοκή Βγενόπουλου στην υπόθεση Βατοπεδίου - iefimerida.gr

Στο αρχείο η δικογραφία για την εμπλοκή Βγενόπουλου στην υπόθεση Βατοπεδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έρευνες τριών ετών, ο εισαγγελέας εφετών έκρινε πως δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις ότι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος διέπραξε αδικήματα σε σχέση με την υπόθεση Βατοπεδίου.

Συγκεκριμένα, με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών, κ. Μωραϊτάκη, μπαίνει στο αρχείο η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του επιχειρηματία, Ανδρέα Βγενόπουλου για την υπόθεση Βατοπεδίου. Ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες ούτε υπάρχουν ενδείξεις πως ο επιχειρηματίας διέπραξε αδικήματα σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούσαν στη σύναψη δανείου μεταξύ της Marfin Egnatia Bank και της Μονής, τη χορήγηση δανείων από τη MEB, για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της MIG, για πιθανή χειραγώγηση της μετοχής της εταιρείας ΟΤΕ και της εταιρείας Vivatria αντίστοιχα. Ο πρόεδρος της Marfin Investment Group δήλωσε ικανοποιημένος επειδή «οι τελικές αποφάσεις των δικαστικών αρχών αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη και θέτουν τους πραγματικούς ενόχους-συκοφάντες ενώπιον των ευθυνών τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ