Επέμβαση των ΜΑΤ -Τραυματίστηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη του γραφείου του Μέργου - iefimerida.gr

Επέμβαση των ΜΑΤ -Τραυματίστηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη του γραφείου του Μέργου

Επέμβαση των ΜΑΤ -Τραυματίστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη του γραφείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και για τραυματισμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και Βαγγέλη Διαμαντόπουλου κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μπάρκας έπεσε στο έδαφος μετά από την επέμβαση των ΜΑΤ και ρίψη χημικών ο βουλευτής έπεσε στο έδαφος τραυματίστηκε στο κεφάλι και το πόδι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίστηκε και ο βουλευτής Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε να διενεργηθεί ένορκη διοικητική εξέταση μετά από τις καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση αστυνομικών εναντίον τους. Ο κ. Δένδιας επικοινώνησε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και ζήτησε να ξεκινήσει άμεση η διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως τριάντα άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο και στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς εισέβαλαν στο γραφείου του κ. Μέργου και σήκωσαν πανό, με συνθήματα, «Καλή τύχη με 586 ευρώ» και Μέργο των 6 χιλιάδων ευρώ, σου φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ. Ζήσε εσύ με τόσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ