Ανοικτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Γιουνάιτεντ στο Champions League [βίντεο]

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις για τους «κόκκινους διαβόλους». Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τη κεφαλιά του Ντάνι Γουέλμπεκ για να έρθει η απάντηση των πακτών του Ζοσέ Μουρίνιο στο 30' με την κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από τη σέντρα του Φάμπιο Κοεντράο. Παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, το 1-1 δεν άλλαξε, με την Γιουνάιτεντ να έχει ένα μικρο προβάδισμα για τη ρεβάνς στις 5 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ» με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ντόρτμουντ αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έφυγε με το 2-2 από την Ουκρανία αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την εκτέλεση φάουλ του Ντάριο Σέρνα στο 31', με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να απαντά για τους πρωταθλητές Γερμανίας στο 41'. Η Σαχτάρ πήρε εκ νέου τα ηνία στο σκορ με τον Ντάγκλας Κόστα στο 68', ενώ ο Ματς Χούμελς στο 87' ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με κεφαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ