Μπουτάρης: Θα μοιράζουμε σύριγγες και προφυλακτικά στους χρήστες ναρκωτικών - iefimerida.gr

Μπουτάρης: Θα μοιράζουμε σύριγγες και προφυλακτικά στους χρήστες ναρκωτικών

Μπουτάρης: Θα μοιράζουμε δωρεάν σύριγγες και προφυλακτικά στους χρήστες ναρκωτικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκάλυψη πως ο δήμος Θεσσαλονίκης θα μοιράζει δωρεάν πακέτα πρόληψης προέβη ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως είπε ο κ. Μπουτάρης, μόλις λυθούν ορισμένα διαδικαστικά θέματα, όχημα του δήμου θα αρχίσει να διανέμει στους χρήστες τα πακέτα, τα οποία θα περιέχουν σύριγγες και προφυλακτικά.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικών με σύνθημα «Να με προsexεις», όπου βρέθηκε και ο καθηγητής της Κοινωνικής Ιατρικής και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του ΑΠΘ Αλέξης Μπένος.

Ο κ. Μπένος τόνισε την καθοριστική σημασία που έπαιξα η διακοπή του προγράμματος δωρεάν χορήγησης συριγγών στους χρήστες ναρκωτικών με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ