Μανωλίδου και Λοτσάρη για 4 μοναδικές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή - iefimerida.gr

Μανωλίδου και Λοτσάρη για 4 μοναδικές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή

Μανωλίδου και Λοτσάρη για 4 μοναδικές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της Αθήνας και της Πάτρας, η Νίνα Λοτσάρη και η Ευγενία Μανωλίδου συνεχίζουν με το «Cinema Paradiso» στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.

Στις 13, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου, όλα τα μουσικά αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου θα ενωθούν μέσα από την ερμηνεία της Νίνας Λοτσάρη. Στη διεύθυνση της 25μελούς ορχήστρας, η Ευγενία Μανωλίδου.

Η κυρίες Μανωλίδου και Λοτσάρη θα εμφανισθούν συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 13 και 14 Φεβρουαρίου και στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής στις 15 και στις 16 Φεβρουαρίου.

Αγαπημένα τραγούδια από βραβευμένα έργα όπως: «Ο Νονός», «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Skyfall», θα χαρίσουν στο κοινό της Κομοτηνής ένα ξεχωριστό δίωρο γεμάτο υπέροχες μελωδίες του διεθνούς αλλά και του ελληνικού κινηματογράφου .

Τα μουσικά κομμάτια επενδύει με κινηματογραφικές σκηνές ο Μάνος Χασάπης (σχεδιασμός video), ενώ τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ