Θα μισθώνονται και δεν θα πωλούνται τελικά οι δημόσιες νησίδες - iefimerida.gr

Θα μισθώνονται και δεν θα πωλούνται τελικά οι δημόσιες νησίδες

Θα μισθώνονται και δεν θα πωλούνται τελικά οι δημόσιες νησίδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ενστάσεις που διατύπωσαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ανάγκασαν την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη διάταξη που υπήρχε σε τροπολογία και σύμφωνα με την οποία θα μπορούσαν να πωληθούν δημόσιες νησίδες μετά από άδεια του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του αφού έλειπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και συνεννοούμενος με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο έκανε επαναδιατύπωση της τροπολογίας και αντικατέστησε την πώληση με μίσθωση.

«Η λέξη πώληση για δημόσιες νησίδες δεν υπάρχει» είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Αμυνας προσθέτοντας ότι μιλάμε μόνο για ενοικίαση και υπό προϋποθέσεις την όποια μάλιστα πρέπει να υπογραφούν τα αρμόδια υπουργεία Εθνικης Αμυνας, Δημόσιας Τάξης η ΕΥΠ, και τα επιτελεία ΓΕΣ ΓΕΝ ΓΕΑ με σύμφωνη γνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ