Εμαθαν οι Καταριανοί ότι το νησί είναι δασικό και μας είπαν να φάμε τα πουρνάρια - iefimerida.gr

Εμαθαν οι Καταριανοί ότι το νησί είναι δασικό και μας είπαν να φάμε τα πουρνάρια

Εμαθαν οι Καταριανοί ότι το νησί είναι δασικό και μας είπαν να φάμε τα πουρνάρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν προχώρησε τελικά η συμφωνία για την πώληση του ελληνικού ιδιωτικού νησιού Οξιά, στο σύμπλεγμα των Εχινάδων κοντά στην Ιθάκη, σε επενδυτές από το Κατάρ, αφού οι Καταριανοί ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Ιθάκης, Γιάννη Κασσιανό ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, γιατί έμαθαν πως το κομμάτι του νησιού (10 στρέμματα από τα 4.500) όπου ήθελαν να χτίσουν χαρακτηρίζεται δασικό και δεν θα μπορέσουν να χτίσουν.

Μάλιστα ο δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά στα Νέα «μας είπαν είναι: "Μείνετε να κοιτάζετε τα πουρνάρια να μεγαλώνουν και να τρώτε τους καρπούς τους..."».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η ματαίωση της πώλησης του νησιού Οξιά δεν είναι η μοναδική, αφού τα ιδιωτικά ελληνικά νησιά αν και έχουν ζήτηση, η τελική συμφωνία ναυαγεί εξαιτίας των ατελείωτων γραφειοκρατικών εμποδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ