Προτιμούν τις αγκαλιές από τα δώρα οι γυναίκες, σύμφωνα με νέα έρευνα - iefimerida.gr

Προτιμούν τις αγκαλιές από τα δώρα οι γυναίκες, σύμφωνα με νέα έρευνα

Προτιμούν τις αγκαλιές από τα δώρα οι γυναίκες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι άντρες σκέφτεστε με δέος τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και νιώθετε το πορτοφόλι σας να τρέμει, τότε η έρευνα που ακολουθεί θα σας ανακουφίσει, αφού απ' ότι φαίνεται, οι γυναίκες δε θέλουν τόσο πολύ δώρα, όσο τρυφερότητα για τη μεγάλη μέρα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, από τον οργανισμό British Heart Foundation στο πλαίσιο της καμπάνιας «Love Notes» για τη συγκέντρωση χρημάτων, το μόνο που θέλουν οι γυναίκες για την ημέρα των ερωτευμένων είναι... μια αγκαλιά!

Συγκεκριμένα 9 στις 10 γυναίκες που ρωτήθηκαν, αν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ρομαντική κίνηση αγάπης από ένα πολυτελές δώρο σε μικρό ή μεγάλο κουτάκι, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν σίγουρα την αγκαλιά και ένα αυτοσχέδιο ερωτικό σημείωμα ή ποίημα, ωστόσο πρώτο στις προτιμήσεις έρχεται και ένα ταξιδάκι έκπληξη, χωρίς ωστόσο να έχει ιδιαίτερη σημασία ο προορισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ