Ακυρώνει τις συναυλίες της η Lady Gaga λόγω ατυχήματος [εικόνα] - iefimerida.gr

Ακυρώνει τις συναυλίες της η Lady Gaga λόγω ατυχήματος [εικόνα]

Ακυρώνει τις συναυλίες της η Lady Gaga λόγω ατυχήματος [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη της λύπη η αγαπημένη τραγουδίστρια Lady Gaga, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επερχόμενες συναυλίες της από την περιοδεία Monster Ball, λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Μέσω του λογαριασμού της στο facebook, η Lady Gaga ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το γεγονός: «Είμαι πολύ λυπημένη. Σχεδόν δεν ξέρω τι να πω. Είχα τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ενός σόου, και υπέφερα από χρόνιο πόνο, και με το πέρασμα του καιρού, αυτό όλο και χειροτέρευε. Προσευχόμουν να γιατρευτεί. Το έκρυβα από τους συνεργάτες μου, και δεν ήθελα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ» γράφει και ζητάει συγνώμη από τους θαυμαστές της στο Σικάγο και το Ντιτρόιτ που τελικά δε θα την δουν ζωντανά: «Ελπίζω ότι θα με συγχωρήσετε, αν και εμένα μου φαίνεται αδύνατο να με συγχωρέσω. Είμαι απογοητευμένη και λυπημένη. Το μισώ αυτό που μου συμβαίνει και θέλω να θεραπευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σας αγαπώ, και σας ζητώ συγγνώμη»

Ακυρώνει τις συναυλίες της η Lady Gaga λόγω ατυχήματος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ