Είδε μέσω Skype να ληστεύουν την κοπέλα του και ειδοποίησε την αστυνομία - iefimerida.gr

Είδε μέσω Skype να ληστεύουν την κοπέλα του και ειδοποίησε την αστυνομία

Είδε μέσω Skype να ληστεύουν την κοπέλα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτόπτης μάρτυρας ληστείας, έγινε κατά λάθος ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα, όταν ενώ μιλούσε μέσω Skype με την κοπέλα του εισέβαλαν στο σπίτι διαρρήκτες με περίστροφα και ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι διαρρήκτες ακινητοποίησαν τις κοπέλες και έκλεψαν τρεις φορητούς υπολογιστές τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 200 δολάρια σε μετρητά. Ωστόσο ο νεαρός άνδρας που παρακολουθούσε από τον υπολογιστή του καρέ – καρέ τη ληστεία, διατήρησε την ψυχραιμία του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Μάλιστα η κάμερα κατέγραψε το πρόσωπο ενός εκ των ληστών και βοήθησε την αστυνομία να τον εντοπίσει.

Ο 20χρονος Ντώσον Χέιγουορντ συνελήφθη και κατηγορείται για διαρρήξεις, απαγωγές, κατοχή μαριχουάνας και κατοχή πυροβόλου όπλου κατά τη διάρκεια της ληστείας, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν και οι άλλοι δυο συνεργοί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ