Νάκος σε Κασιδιάρη: Απειλές εκεί που ξέρετε [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσε μια παρέμβαση του Αδωνη Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε στον Ηλία Κασιδιάρη ότι τον κάλεσε στην εκπομπή του αλλά εκείνος αρνήθηκε να πάει. Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχασε για ακόμα μία φορά την ψυχραιμία του και αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «τρελό». Αμεση την επέμβαση του κ. Νάκου που έκλεισε τα μικρόφωνα, ωστόσο η κίνηση αυτή ανέβασε την ένταση στο κόκκινο.

Ο κ. Κασιδιάρης έξαλλος ζητούσε το λόγο ενώ ο κ. Νάκος του απάντησε [1:15''] «απειλές εκεί που ξέρετε, σε μένα δεν περνάνε αυτά και μην παίρνετε αυτό το ύφος μέσα στη Βουλή». «Δώστε μου τώρα το λόγο» φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Θανάσης Νάκος του είπε εκνευρισμένος [2:10]: «θα μου δώσετε και εντολές; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις και τον είπατε τρελό θέλετε και τα ρέστα;».

Τελικά οι εκφράσεις σβήστηκαν από τα πρακτικά και ο κ. Κασιδιάρης σε σύντομη παρέμβαση του είπε ότι δεν πρέπει η Βουλή να μετατρέπεται σε τηλεοπτικό studio και επέμεινε ότι ποτέ δεν έχει κληθεί από τον Αδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ