Τα αστέρια της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό - iefimerida.gr

Τα αστέρια της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρσι τα Χριστούγεννα έγινε το πρώτο αυτοργανωμένο rap festival στην Αθήνα και ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό. Τώρα το Rap Monsters Festival επιστρέφει στο Κύτταρο και αυτή τη φορά ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός.

Tο φετινό festival έχει χαρακτήρα Αλληλεγγύης με την συνεργασία του "Hip hop 4 a reason" καθώς σημαντικό μέρος των καθαρών εσόδων θα πάει για τα νοσήλια 2 νέων συνάνθρωπων μας τον Παναγίωτη Καλαρίτη 26 ετών και τον Δημήτρη Σπύρου 28 ετών φίλοι της hip hop σκηνης.

O Παναγιώτης θύμα τροχαίου είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση και ο Δημήτρης μετά από τραγικό ατύχημα βρίσκεται σε 10μηνο κώμα και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία.

Το φεστιβαλ θα γίνει Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 15 και θα εμφανιστούν οι:

Τετάρτη 13/2:
Phyrosun, Tiny Jackal & Dj Alx, KANON, Λόγος Απειλή, Ιratus, Μόνιμος Κάτοικος, Θύτης, Mr Emor, Diezel, Dason

Παρασκευή 15/2:
Τάκι Τσαν & Χαρμάνης (ΖΝ), Ανάποδα Καπέλα (Boρ.Ας), Frontal Attack, Still & Xatzi (Aπεχεις), Univers, X Odus, Scripta Manent

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι τιμές των εισιτηρίων και των ποτών θα παραμείνουν χαμηλές ώστε να παραμείνει προσιτό. Επίσης με την αγορά ενός εισιτήριου εξασφαλίζετε την συμμέτοχη σας στην κλήρωση για διάφορα δώρα προσφορά των χορηγών (1 tattoo αξιας 100 euro στα taki tsan tattoo, 2 πλήρη τραπέζια 4 ατόμων στο Μπομπιρακι, 3 συλλεκτικά hand made καπέλα από τον Ze tes και δεκάδες t-shirts & cds

Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών)
Τετάρτη και Παρασκευή: 8 μ.μ.
Είσοδος: € 10

(Πηγή: HipHop.gr)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ