«Δείχνω ή στήθος ή κ@λ*. Ποτέ και τα δυο», διευκρινίζει η Μίλα Κούνις - iefimerida.gr

«Δείχνω ή στήθος ή κ@λ*. Ποτέ και τα δυο», διευκρινίζει η Μίλα Κούνις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την φιλοσοφία της σχετικά με ποια μέρη της ανατομίας της δείχνει και στο κοινό και πότε μίλησε η Μίλα Κούνις στην συνέντευξή της στο περιοδικό Allure.

«Δεν αισθάνομαι άνετα με το να είμαι προκλητική στην μεγάλη οθόνη. Και δεν πρόκειται ποτέ να βγω εντελώς γυμνή. Στο Friends with Benefits π.χ. έδειξα ένα μέρος του στήθους μου. Οπότε δεν ήταν απαραίτητο να βγάλω έξω και τον κ@λ* μου. Μπορείτε να έχετε το ένα ή το άλλο. Ποτέ και τα δυο ταυτόχρονα». Αυτό δήλωσε η -γνωστή για το «αθυρόστομο» χιούμορ της- 29χρονη σταρ.

Προσθέτοντας, σχετικά με το σε ποιά άκρα μπορεί να φτάσει για ένα ρόλο «Το απέδειξα με τον ρόλο μου στον 'Μαύρο Κύκνο'. Γιατί ο μοναδικός τρόπος για να υποδηθώ μια μπαλαρίνα ήταν να μοιάζω με μπαλαρίνα. Δηλαδή γυμνασμένη και κοκαλιάρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ